Blogg

Vi söker utvecklare!

Är du Groovy? På räls?

Vet du vad Grails är? Och java och sånt? Kanon, då vill vi gärna prata med dig. Vi håller på att utveckla en webbapplikation för morgondagens eventplanering och behöver en snabb, pålitlig medarbetare som brinner för utveckling och som vill vara del av ett internationellt team. Givetvis älskar du Internet och kan en massa HTML, CSS, JS [INSERT FANCY ABBREVIATIONS HERE] och så vidare.

Projektet är långt gånget och vi har precis säkrat en andra större investeringsrunda. Det betyder att du får en bra lön.

Ambitionen är hög, vi har för avsikt att förändra och förnya eventbranschen från grunden och älskar alla det vi håller på med. Är du intresserad av att bli en del av detta förväntar vi oss så klart att du brinner för ditt ansvarsområde, vilket kommer vara att utgöra grundstommen i vårt utvecklingsteam här i Sverige tillsammans med en av grundarna.

Du blir en del av ett roligt och drivet team. I gruppen finns flera företag och det händer mycket hela tiden. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg. Du kommer att sitta i Göteborg. Här delar vi lokaler med övriga företag i gruppen i en riktigt skön arbetsmiljö med goa människor.

Vi ser att du älskar att utveckla och hänger hela tiden med i vad som händer och har ambitionen att bli en av de bästa på det du gör.

Är du rätt, hör av dig till:

Johan Windzer
Event Logic
Tel: 0709-774 775
johan@eventlogic.se

Eller

Anders Mattson
Event Logic
Tel: 0733-75 79 79
anders@eventlogic.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]