Upphandla

Upphandla

En av de viktigaste delarna i planering av ett event, konferens eller möte är att hitta de allra bästa leverantörerna. Förutom att kunna erbjuda vad du efterfrågar, oavsett om det är en aktivitet, middag eller boende, ska leverantören också kunna erbjuda ett pris som motsvarar dina förväntningar.

I Event Logic finns färdiga offertförfrågningar som du enkelt kan modifiera efter dina önskemål, eller så kan du bygga egna förfrågningar och upphandla utifrån din specifikation.

Alla offertförfrågningar ser likadana ut vilket gör att det blir enkelt att jämföra priser från olika leverantörer, och sparar dig både tid och pengar.

Skapa kostnadsfritt konto

Förfrågningar till leverantörer

I Event Logic bygger du ditt event med hjälp av moduler, där varje modul är ett delmoment i ditt event. Exempel på moduler är konferensanläggning/hotell, transport, teknik eller underhållning. Du skapar helt enkelt ditt event genom att lägga till flera olika moduler.

Modulerna innehåller en färdig specifikation på de delar en leverantörsförfrågan bör innehålla – och även de delar man ofta glömmer beställa. Grundmodulernas innehåll kan enkelt justeras efter eventets utformning och innehåll.

Du kan skicka din färdiga förfrågan till upp till fyra olika leverantörer per modul, och det är enkelt för leverantören att svara på din förfrågan – det enda de behöver göra är att fylla i ett pris. Alla offertförfrågningar ser likadana ut vilket gör att det blir enkelt att jämföra olika leverantörer.

Inquiries To Suppliers
Finished Event Concepts

Jämför offerter

När leverantörerna svarat på din förfrågan får du en enkel och snygg översikt av dina alternativ, som gör det lätt att välja vilket förslag som passar dig bäst. Givetvis blir du informerad när dina utvalda leverantörer svarat på din förfrågan.

Ett hett tips är att kolla in de färdiga uppläggen av tidigare genomförda event och se vilka leverantörer som andra användare använt sig av, för att kvalitetssäkra din nästa leverantör.

Vi rekommenderar att alltid ta in offerter från mer än en leverantör för priskonkurrens, och dessutom kan priserna kan variera stort mellan olika leverantörer beroende på aktuellt bokningsläge.

Förhandla med leverantörer

Många leverantörer, framförallt hotell och konferensanläggningar, väljer ofta att baka ihop utvalda delar till, mer eller mindre, förmånliga konferenspaket. Trots goda intentioner innebär dock detta upplägg att det blir svårt att jämföra offerter mellan varandra, då leverantörernas olika konferenspaket sällan innehåller exakt samma delar.

I Event Logic ser alla offertförfrågningar som går ut till leverantören likadana ut. Det gör att det både är lätt för leverantören att svara på din förfrågan – det enda de behöver göra är att fylla i ett pris – men framförallt blir det enkelt att jämföra priser från olika leverantörer. Detta förenklar för dig när det kommer till förhandlingen, så att du kan spara både tid och pengar.

Find Suppliers

Börja använda Event Logic idag

Skapa kostnadsfritt konto


Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]