Team Event Logic

Event Logics dedikerade team brinner för att förbättra sättet man samarbetar och kommunicerar på inom event- och mötesindustrin.

Johan Brandt
Follow Johan Brandt on

Johan Brandt

Vd

Johan har en lång bakgrund från medie- och kommunikationsbranschen, framförallt som konsult för större multinationella företag på både svensk/nordisk och global basis. Johan har studerat på Harvard Business School och IHM Business School.

Kontakt: johan.brandt@eventlogic.se

Johan Windzer
Follow Johan Windzer on

Johan Windzer

Grundare & Produktchef

Johan har under sin karriär startat och utvecklat flera framgångsrika företag. Han var tidigare VD på ett bolag inom eventbranschen med ca 60 anställda fram tills att företaget omstrukturerades till en renodlad eventbyrå. Idag är Johan övergripande ansvarig för utvecklingen av Event Logic.

Kontakt: johan@eventlogic.se

Eric Windzer
Follow Eric Windzer on

Eric Windzer

Grundare & Försäljningschef

Eric har lång erfarenhet av försäljning och mycket duktig på att skapa långsiktiga kundrelationer. Han har varit VD på en eventbyrå i 10 år där han varit med och skapat många lyckade event både i Sverige och runt om i världen.

Kontakt: eric@eventlogic.se

Anders Mattson
Follow Anders Mattson on

Anders Mattson

Grundare & Strategisk utvecklare

Anders har en lång och gedigen kunskap inom IT och webbutveckling. Han har tidigare startat och utvecklat två konsultfirmor och jobbar idag som Technical Director på en av Sveriges mest etablerade och framgångsrika reklambyråer. Vid sidan av detta jobbar han för fullt med att utveckla Event Logic tillsammans med de övriga utvecklarna.

Kontakt: anders@eventlogic.se

Steven Ide
Follow Steven Ide on

Steven Ide

User Growth Sales Manager

Steven arbetar som User Growth Sales Manager. Steven kommer närmast från Best Western Scandinavia och har över tjugo års erfarenhet av försäljning, mestadels i hotellbranschen.

Kontakt: steven@eventlogic.se

 

 

 

Frida Player
Follow Frida Player on

Frida Player

User Success Agent

Frida ansvarar för utveckling av Event Logics befintliga kunder. Frida kommer närmast från Unilabs där hon jobbat som vd-assistent & Marknadskoordinator. Dessförinnan har Frida jobbat inom klädbranschen och har stor vana av kundkontakter inom både B2B och B2C.

Kontakt: frida@eventlogic.se

Dan Grabko
Follow Dan Grabko on

Dan Grabko

Ekonomichef

Dan har varit aktivt inom finans- ekonomi- och revisionsbranschen i över 15 år, och använder sin erfarenhet till att utveckla tillväxtbolag och hjälpa dem att uppnå sina mål. 

Kontakt: info@eventlogic.se

Patrik Christiansen
Follow Patrik Christiansen on

Patrik Christiansen

Styrelseordförande

Patrik är styrelseordförande och rådgivare på Event Logic. Har lång erfarenhet inom IT-branschen och har, tillsammans med Pär Stenstierna, startat, drivit och sålt, ett stort bolag inom videomötesindustrin.

Pär Stenstierna
Follow Pär Stenstierna on

Pär Stenstierna

Investerare

Pär är investerare och rådgivare hos Event Logic. Har lång erfarenhet inom IT-branschen och har, tillsammans med Patrik Christiansen, startat, drivit och sålt, ett stort bolag inom videomötesindustrin.

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]