Blogg

Nyttja transporten under ert event eller konferens

Oftast krävs en eller flera transporter i samband med er konferens eller event. En smart sak kan vara att nyttja denna på ett konstruktivt sätt.

Gör transporten till en upplevelse i sig

En variant är att göra den till en upplevelse. Ett exempel på detta är t. ex att använda Rib-båtar om man skall transportera sig till en anläggning ute i skärgården. Eller helikopter om budgeten tillåter. Det finns massor med varianter.

På detta sätt kan man göra en transportsträcka till en fantastisk upplevelse under konferensen eller eventet som deltagarna sent glömmer. Man sparar dessutom tid och istället för att behöva klämma in en extra aktivitet kan man använda denna tid till exempelvis själva mötet.

Konferera under transporten

En annan variant är att nyttja själva transporten till att konferera. Även här finns massor med varianter. Här är några jag kan komma på just nu. Istället för en vanlig buss eller att alla åker i egna bilar kan man hyra en Limousinebuss där man kan sitta och ha mötet på bussen. Samma möjlighet finns också på båt där det går utmärkt att konferera. En större segelbåt klarar lätt att hantera en ledningsgrupp och är man många finns det gott om både mindre och större fartyg att chartra.

En annan variant är att hyra ett eget tåg eller varför inte en spårvagn om ni är i Göteborg 🙂

Dela gärna med er om ni har några andra roliga alternativ i kommentarsfältet nedan.

Vi har som mål att göra eventlogic till en resurs med allt tänkbart man kan behöva för att planera och genomföra ett lyckat event, möte eller konferens gratis för alla. Var gärna med och bidra.

Johan W

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]