Blogg

Nytt år och nya möjligheter i Event Logic

Nytt år och nya möjligheter i Event Logic

Nu är vi trötta på julmat och lediga helger! Istället blickar vi framåt mot ett nytt år där man som vanligt ska göra allt som inte hanns med förra året. Har du inte gett något nyårslöfte än kan du lova dig själv att få mer tid till annat genom att boka möten och konferenser i Event Logic.

Det är inte bara ett nytt år utan siktet är nu inställt mot ljusare tider. Samtidigt som vi längtar efter att knopparna på träden ska slå ut arbetar vi, som alltid, med att förbättra Event Logic. Vårt mål är att skapa en helt ny värld för mötesbokare där du enkelt, snabbt och professionellt bokar möten och konferenser. Nästa steg mot vårt mål tar vi redan om ett par veckor genom att lansera Event Logic 2.0.

Event Logic 2.0 är samma verktyg som tidigare men ännu enklare att arbeta i, förbättrat utseende och helt enkelt ett ännu bättre stöd för dig som bokar möten och konferenser. Nylanseringen innebär bland annat att eventlogic.se kommer få sig ett ansiktslyft, verktyget blir snabbare, och leverantörsvyn blir mer överskådlig. För att välkomna våra nya användare kommer vi också lägga till en guide som visar grunderna i Event Logic.

Mer information om Event Logic 2.0 kommer under kommande veckor. Vi passar på att önska er en trevlig fredag – varför inte göra fredagen den 13:e till den bästa dagen istället för en otursam dag? Som sagt, nytt år och nya möjligheter.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]