Blogg

Event Logic lanserar marknadsplats för event- och mötesindustrin

Event Logic lanserar marknadsplats för event- och mötesindustrin

Idag lanserar Event Logic en helt ny marknadsplats för event- och mötesindustrin, som komplement till sitt befintliga planeringsverktyg. Den nya marknadsplatsen har mer än 2000 leverantörer och färdiga konferens- och eventupplägg, och siffran ökar varje vecka.

Event Logics nya marknadsplats fungerar som en sökmotor för konferenser, event och möten, där leverantörer i branschen som t. ex. hotell- och konferensanläggningar, restauranger och aktivitetsbolag är sök- och bokningsbara för grupper. Marknadsplatsen innehåller även en stor mängd färdiga konferens- och eventupplägg, skapade och betygsatta av andra användare, som man med några enkla knapptryckningar kan begära in offerter på för att sedan boka.

Vi är otroligt glada och stolta över att lansera marknadsplatsen eventlogic.se. I takt med att fler och fler bolag väljer bort dyra mellanhänder och istället planerar och bokar sina egna konferenser, finns ett stort behov för en tjänst som verkligen underlättar planeringsprocessen för bokarna. Med lanseringen av vår marknadsplats, tillsammans med vårt planeringsverktyg, kan vi erbjuda en heltäckande tjänst som inte bara ökar effektiviteten för bokarna utan även bidrar med stort värde för branschens leverantörer. Det är framtiden!”, säger Johan Brandt, vd på Event Logic.

Inom kort lanserar Event Logic även nästa version av planeringsverktyget, som fått både ett helt nytt utseende och massor av ny och smart funktionalitet. Den nya versionen kommer att bli tillgänglig under oktober.
För mer information, vänligen kontakta:

Johan Brandt, vd Event Logic
Mail: johan.brandt@eventlogic.se

Event Logic lanserar marknadsplats

Event Logic lanserar ny marknadsplats för event- och mötesbokare

Ladda ner vår eventguide

I vår eventguide Att lyckas med ditt event har vi samlat tips på hur du planerar och genomför ett event på bästa sätt. Guiden innehåller bland annat följande delar:

  • Bygg en bra brief
  • Maximera din budget
  • Skapa engagemang med sociala medier
  • Skapa den perfekta inbjudan
  • Smarta tips från eventproffs

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]