Inspiration

INSPIRATION

Hitta inspiration till ditt nästa event! I Event Logic finns färdiga och beprövade event- och mötesupplägg som kan återanvändas som de är, eller justeras så att de passar just dina önskemål. 

Du kan också skapa dina egna eventkoncept med hjälp av färdiga mallar i verktyget eller bygga egna upplägg från start.

Skapa kostnadsfritt konto

Återanvänd eventmallar

I Event Logic finns färdiga eventmallar som utgår från några av de vanligaste mötes- och konferensuppläggen som bokas idag. De är tänkta att fungera som en grundmall att utgå ifrån när du planerar och söker inspiration till ditt möte, konferens eller event. I Event Logics eventmallar ingår de vanligt förekommande delmomenten, som t. ex. förmiddagskaffe, lunch eller kvällsaktivitet.

Du justerar enkelt antal deltagare, datum och plats/leverantörer så att det motsvarar ditt upplägg. Och vill du ta bort eller lägga till delar så gör du det snabbt och smidigt direkt i mallen.

Inspiration
Finished Event Concepts

Färdiga eventkoncept

I Event Logic finns färdiga mötes- och eventkoncept, skapade av andra användare som delat med sig av sina lyckade upplägg.

Du kan återanvända färdiga eventkoncept med samma innehåll och leverantörer, anpassat till dina förutsättningar, med bara ett klick. Blir du förtjust i några valda delar av de existerande uppläggen kan du självklart välja att bara återanvända just de delarna. Enkelt och smidigt.

Tid är en bristvara för många av oss och då är det skönt och veta att det som bokas är testat och kvalitetssäkrat så att du kan minimera onödiga överraskningar.

Hitta leverantörer

En av de viktigaste delarna i planering av ett event, konferens eller möte är att hitta de allra bästa leverantörerna. Förutom att kunna erbjuda vad du efterfrågar ska leverantören också kunna erbjuda ett pris som motsvarar dina förväntningar.

I Event Logic finns en stor bank med leverantörer inom hotell, restaurang, underhållning och mycket mer. För att hitta din önskade leverantör kan du antingen söka bland leverantörer inom en modul (t ex ”restauranger i Malmö”) eller direkt på leverantörer du redan känner till.

I Event Logic finns också färdiga offertförfrågningar som du enkelt kan modifiera efter dina önskemål, eller så bygger du egna förfrågningar utifrån din specifikation. Alla offertförfrågningar som går ut till leverantören ser likadana ut vilket gör att det blir enkelt att jämföra priser från olika leverantörer.

Läs mer om hur du upphandlar leverantörer i Event Logic

Find Suppliers

Börja använda Event Logic idag

Skapa kostnadsfritt konto


Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]