Inbjudan

Bjuda in deltagare

I Event Logic är det lätt att bjuda in deltagare. Förutom att skapa en fin inbjudan, så får du snabbt och enkelt kontroll på vilka som tackat ja och om de kanske har något särskilt önskemål.

Att bjuda in deltagare är ett av de viktigare delmomenten i ditt event. Din inbjudan sätter tonen för ditt event, och gör förhoppningsvis att deltagarna blir både nyfikna och ser fram emot att eventet skall äga rum; en förutsättning för att de skall tacka ja till din inbjudan.

Oavsett om du skall bjuda in deltagare till en formell konferens eller ett mer avslappnat kundevent, förutsätter det att du är ute i god tid så att dina tänkta deltagare får möjlighet att planera in ditt event.

Skapa kostnadsfritt konto

Skapa inbjudan

I Event Logic skapar du enkelt en inbjudan till ditt event. Du kan antingen skicka ut den direkt till deltagarna via mail eller publicera den som en webbsida där alla med länken kan gå in och anmäla sig. Lämpligt om du exempelvis arrangerar ett publikt event.

Inga särskilda förkunskaper eller programvara behövs – du skapar den snabbt och enkelt med hjälp av förvalda delar som du fyller med bilder, logotyper och innehåll.

Create Event Site
Send Reminders

Skicka påminnelser

Det är viktigt att specificera i din inbjudan när sista dagen att anmäla sig är. Ett bra tips är att tänka baklänges, så att du som planerar eventet hinner meddela din leverantör om förändringar som t.ex. antal deltagare. När sista svarsdagen närmar sig kan du smidigt skicka ut en påminnelse till deltagarna.

När du planerar ditt event i Event Logic får du automatiska påminnelser när dina deadlines närmar sig, så att du inte riskerar att missa något viktigt datum.

Börja använda Event Logic idag
Skapa kostnadsfritt konto

Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]