Blogg

Event Logic deltar i branschmässan Möten & Events, 10 – 11 februari i Göteborg

Förra årets deltagande var en stor succé! Intresset för det då helt nylanserande planeringsverktyget var stort, och man skapade kontakt med flera företag som var på jakt efter att just effektivisera och modernisera sin befintliga eventplanering. Sedan dess har mycket hänt i bolaget!

Förutom en helt ny version av verktyget som lanserades strax innan jul förra året, har vi också lanserat en ny marknadsplats för event- och mötesindustrin; en sökmotor där man finner branschens leverantörer, men även en stor mängd färdiga konferens- och eventupplägg som går att boka.

Under Möten & Events kommer vi demonstrera både marknadsplatsen och den nya versionen av planeringsverktyget, och hur de tillsammans erbjuder en heltäckande tjänst för både bokare och leverantörer.

Några av de nya och förbättrade funktionerna som kommer att visas är:

  • Upphandling av leverantörer – Förenklar inte bara offertdelen utan även all de ändringar som oftast uppstår mellan bokning och genomförande.
  • Förenklad deltagarhantering som gör det enkelt och smidigt att skapa snygga inbjudningar, bjuda in samt ta emot anmälningar.
  • Nya förbättrade kommunikationsfunktioner där du hanterar all kommunikation mellan både dig och de kollegor du planerar tillsammans med, alla leverantörer samt till deltagarna. Genom att kommunicera direkt i verktyget får du allt samlat på en plats, så att du kan vara trygg med att du har full kontroll på hela ditt event eller konferens.

”Event Logic är det mest omfattande verktyget för planering av event och möten som finns tillgängligt på marknaden idag. Men vi är långt ifrån färdiga, och jobbar hela tiden med att förbättra och utveckla tjänsten”, säger Johan Brandt, vd Event Logic och fortsätter ”Vår tjänst finns för att vi vill göra livet lättare för eventbokare och leverantörer, och därför är det jätteviktigt att få feedback från våra användare på hur vi kan bli ännu bättre! Vi hoppas därför kunna få möjlighet att träffa så många som möjligt av våra befintliga och nya användare och leverantörer under Möten & Events. Kom gärna förbi och säg hej!”, avslutar Johan Brandt.

För mer information, vänligen kontakta:

Johan Brandt, vd Event Logic

Mail: johan.brandt@eventlogic.se
Tel: +46 735 11 11 44

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]