Blogg

Event Logic växer – rekryterar från branschen

Event Logic växer – rekryterar från branschen

Event Logic växer och har precis rekryterat två personer. Steven Ide, tidigare KAM Corporate Sales på Best Western Scandinavia, samt Frida Player, tidigare VD-assistent på Unilabs.
– Dessa två ger oss ett riktigt starkt tillskott till teamet, säger Johan Brandt, vd på Event Logic.

Event Logic grundades 2013 och var från början tänkt att fungera som en smart lösning för en eventbyrå med målsättning att förbättra sina interna arbetsprocesser. Snabbt insåg man att det var en idé med stor potential och beslutade sig för att satsa heltid på att utveckla idén till ett fullskaligt verktyg anpassat för professionella användare. Event Logic lanserades officiellt hösten 2015.
– Vi har spenderat mycket tid och resurser på att utveckla vår tjänst till vad den är idag och nu är det dags att på riktigt komma ut på marknaden. Den feedback vi får från mötesbokare, Travel Managers och leverantörer är enormt positiv och vi växer så det knakar just nu, säger Johan.

Event Logic är den enda plattformen där en eventskapare kan planera och hantera hela bokningsprocessen, från början till slut. Med dessa rekryteringar satsar Event Logic på att få en ännu bättre förståelse för alla dagliga utmaningar en mötesbokare ställs inför och att fortsätta leverera ett oslagbart planeringsverktyg.
– Jag är väldigt nöjd med rekryteringarna av Steven och Frida. Steven är inte bara en väldigt duktig säljare utan han kan även tillföra mycket utifrån sin erfarenhet på hotellsidan. Frida, med sin bakgrund som VD-assistent, har själv bokat mycket konferenser och event. Hon vet exakt vilka svårigheter och problem våra kunder står inför och hon är helt rätt person för att se till att våra användare är nöjda med vår tjänst, säger Johan.

Steven Ide, tillträder som User Growth Sales Manager på Event Logic:
– Event Logic är ett helt unik produkt. Det är enkelt att använda och ett komplett verktyg för att planera och boka möten och event, byggt för att underlätta för både användaren och leverantören. En produkt som är efterlängtad av alla mötesbokare.

Frida Player, tillträder som User Success Agent på Event Logic:
– Det känns fantastisk kul att få vara med och utforma framtidens eventplanering. Event Logic är verkligen revolutionerande för sättet vi bokar möten, konferenser och event på. Jag är enormt taggad för att ansluta till detta sammansvetsade team som ser nya möjligheter överallt, varje dag.

 

För mer information, vänligen kontakta:
Johan Brandt, vd Event Logic
johan.brandt@eventlogic.se

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

Google+
Ladda ner vår eventguide: Att lyckas med ditt event

Fyll i din e-post så skickas guiden direkt   Mer info

[contact-form-7 404 "Not Found"]